0-800-81104

O nas

O nas

Vzpodbujamo partnerje in ponudnike storitev, da lahko v času digitalne transformacije z zaupanjem, hitrostjo in okretnostjo enostavno zagotovijo, upravljajo in zaračunajo infrastrukturne rešitve v oblaku, storitve in naročnine za IoT (internet stvari) tekom celotne življenjske dobe.

Ingram Micro Cloud je globalna podružnica Ingram Micro Inc. (NYSE: IM) s celovito ponudbo in podporo, tako da se lahko osredotočite na prodajo, gradnjo in zagotavljanje informacijskih rešitev in storitev za reševanje poslovnih izzivov svojih strank.

 Kliknite tukaj da izveste več o Ingram Micro,

njegovem vodstvu, viziji, vrednotah in zgodovini.

Zakaj se nam pridružiti?

Tukaj predstavljamo, kako smo postavili standarde in zakaj je Ingram Micro prava izbira za vaše oblačne rešitve in storitve:

Nabor rešitev

Imamo poglobljene odnose s proizvajalci in najboljše rešitve v svojem razredu, kar nam omogoča, da lahko ponujamo funkcinalnosti “enterprise” sistemov tudi za manjša podjetja.

Akreditacije Proizvajalcev & Storitev

Izvajamo skrbni tehnični pregled vseh storitev, da lahko zagotovimo izpolnitev SLA-jev, razširljivost rešitev in da vam zagotovimo vrhunsko podporo.

Master Service Agreement (MSA)

Znižajte stroške pravnih pregledov in količino časa, ki ga namenjate za upravljanje pogodb s proizvajalci.

Programi za Prodajo & Marketing

Spletni viri za izobraževanja in poslovno rast, dogodki s poudarkom na oblačnih rešitvah, spletni seminarji in programi za podporo pri markteningu so vam na voljo kot pomoč pri prodaji.

Inovacije

Ekosistem oblaka je prvi svoje vrste, ki združuje medsebojno povezano skupnost z najmodernejšo tehnologijo v oblaku in najbolj celovit katalog rešitev in storitev vodilnih proizvajalcev v industriji.

Namenska ekipa za oblačne rešitve

Ingram Micro Cloud je vzpostavil ekipo namenskih strokovnjakov za delovanje, prodajo in izobraževanje, ki so osredotočeni izključno na vaš uspeh.

Razširljivost

Naše storitve se enostavno povečujejo ali zmanjšujejo skladno s potrebami vaših strank.

Okretnost

Vstopite na trg hitreje s storitvami, ki jih lahko enostavno naročite, uporabljate, upravljate in zaračunate.

Fleksibilnost

Zmogljiva orodja za ponudnike storitev in celovite rešitve za posrednike zagotavljajo vrsto različnih možnosti kako dostaviti posamezne storitve vašim naročnikom.

Ingram Micro ponuja svojim strankam preprost dostop do skupnosti preko svojega neprimerljivega ekosistema oblaka, kjer vsi udeleženci najdejo vzajemno korist.
eco6

Ekosistem Oblaka prinaša medsebojno povezano skupnost, ki jo sestavlja preko 200.000 aktivnih partnerjev in ponudnikov rešitev skupaj z najmodernejšo tehnologijo oblaka, vključno s lastniško Ingram Micro Odin in Ensim platformo. Skupaj z najbolj celovitim katalogom rešitev in storitev vodilnih ponudnikov tvorijo vzajemno koristno okolje, ki skrbi za razvoj vsakega posameznika. Udeležba v ekosistemu oblaka ponuja varno, hitro in enostavno pot do uspeha v oblaku.

Cloud Marketplace, Cloud Store, Odin Automation Essentials, Odin Automation Premium in Ensim so platforme znotraj ekosistema oblaka, ki omogočajo partnerjem prodajo združenega oblaka in lastnih gostovanih rešitev in storitev. Avtomatizacija procesov, instant provisioning, avtomatsko zaračunavanje, širok katalog storitev, upravljanje naročnin, združevanje storitev in celovita zasnova e-poslovanja je le nekaj prednosti, ki jih omogočajo Ingram Micro platforme.

Ekosistem oblaka je sestavljen iz največje baze partnerjev (VAR, SI, MSP, Hosters in Telco) in je zasnovan, da olajša digitalno transformacijo in zmanjša “go to market” čas, kar omogoča uspešno prodajo oblačnih rešitev.

Ingram Micro Cloud v številkah
21

Cloud Martketplac-i po svetu

39,000+

Registrirani partnerji

na Cloud Marketplace

1350+

Cloud Sodelavci

500+

APS (Katalog)

320+

Rešitve v Oblaku

70+

Ponudniki Rešitev v Oblaku

200,000+

Prodajalci

10,000

Ponudniki Gostovanja

285

Telekomunikacijska Podjetja

COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.