0-800-81104

Oblačne storitve in rešitve

business applications

Poslovne aplikacije

Racionalizirajte poslovne procese, povečajte učinkovitost in izboljšajte.

microsoft office 365

Microsoft | Office 365

Office 365 združuje poznana pisarniška orodja Microsoft Office z oblačnimi različicami najnaprednješih orodij za komunikacijo in sodelovanje, vključujoč Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Office Online in Skype for Business Online—z namenom večje produktivnosti uporabnikov, kjerkoli, kadarkoli.

cloud management services

Upravljanje cloud-a

Dostavite pravočasno, odzivno in učinkovito globalno podporo strankam in pospešite tehnični razvoj.

skykick-migrate-manage

Skykick | Migriraj in upravljaj

Skykick ponuja močna orodja za upravljanje storitev v oblaku, kot so migriranje, back up in upravljanje storitev in rešitev v oblaku. Nabor rešitev Skykick omogoča avtomatizirano migracijo celotnih Office 365, od začetka do konca.

communication and collaboration

Komunikacija in sodelovanje

Omogočite ekipi, da dela skupaj bolj učinkovito in varno in brez geografskih omejitev

dropbox-business

Dropbox Business

Dropbox Business omogoča vaši ekipi da deluje kjerkoli saj lahko sinhronizirajo pomembne podatke preko vseh svojih naprav. Zmogljiva orodja za administracijo vam pomagajo, da imate popolno kontrolo nad vašim računom in podatki vaše orgranizacije. Skupne mape povezujejo vse vaše zaposlene brez napora.

ibm-connections

IBM | Connections

Platforma za digitalno sodelovanje, katera vam postavi poslovanje na novo raven. Uvedba rešitve IBM Connections pripomore k boljšemu medsebojnemu sodelovanju zaposlenih in njihovem povezovanju ter k izmenjavi podatkov in znanja ter boljši preglednosti nad podatki zaposlenih.

nomadesk filesharing

Nomadesk | File Sharing

Nomadesk | File Sharing zagotavlja enostaven način za varno delitev, sinhronizacijo in backup vaših podatkov. Omogoča posameznikom in ekipam, da nemoteno dostopajo do podatkov, ne glede na to ali so priključeni v splet.

infrastructure

Infrastruktura

Napredna organizacijska struktura zniža stroške, tveganja in potrebo po kapacitetah. Istočasno vam prinaša boljše prihodke, podporo, zanesljivost in učinkovitost.

acronis backup cloud

Acronis | Backup Cloud

Acronis Backup Cloud je namenjen VARom inxxx ter ponudnikom storitev v oblaku, kateri želijo svojim strankam ponuditi najnovejše Acronis produkte za disaster recovery ter varnostna kopiranja.

ibm softlayer

IBM | Softlayer

SoftLayerjeva infrastruktura vam ponuja najbolj učinkovito storitev infrastrukture v oblaku. Platforma z podatkovnimi središči po celem svetu ponuja največji nabor storitev v oblaku. 

azure

Microsoft Azure

Microsoft Azure je odprta in prilagodljiva storitvena in infrastrukturna platforma v oblaku, ki omogoča hitro izgradnjo, uvajanje in upravljanje aplikacij. Prodajalcem ponuja širok nabor rešitev, katere se na enostaven način dodelijo stranki.

security

Varnost

Varovanje občutljivih podatkov skladno z pravnimi predpisi. Varovanje in zaščita kritičnih poslovnih sistemov.

symantec endpoint protection

Symantec | Endpoint Protection Cloud

Symantec Endpoint Protection Cloud je oblačna storitev za upravljanje zaščite na končnih napravah (PCji, prenosniki, tablice, mobilni telefoni in serverji) na različnih platformah (Windows, Mac, Android ter iOS) dosegljivo preko ene samo konzole.

Selite poslovanje v oblak?

Rabite pomoč pri izbiri prave rešitve?

Naša ekipa strokovnjakov vam je vedno na voljo.

untitled-1
COLOR SCHEME Unlimited color options are avaliable via Options Panel.